HG is 3M Select Partner!

HG is 3M Select Partner!

We zijn het nieuwe jaar goed begonnen. HG is toegetreden tot een selecte groep reclame- en signbedrijven in Nederland die onderdeel uitmaken van het 3M partner netwerk. Kom eens langs en we vertellen u hier graag meer over!

Over 3M en 3M Select Partner Netwerk

3M heeft reeds meer dan 50 jaar kwaliteit, duurzaamheid en internationale expertise hoog in het vaandel staan.

Om die reden heeft  3M het Select Graphic Provider-netwerk opgezet, een wereldwijd netwerk van nauwkeurig uitgezochte

partners die genieten van een uitgebreid partnership met 3M, dat tot de meest waardevolle merken ter wereld behoort.

Om deel te kunnen uitmaken van dit Select Graphic Provider-netwerk, dient de signmaker te beantwoorden aan verscheidene vereisten, die garanderen dat de eindklant wanneer hij in zee gaat met een 3M Select-partner, een product va krijgt, die enerzijds voldoet aan zijn eigen verwachtingen maar anderzijds ook aan de kwaliteitsvereisten van 3M.

Het 3M Select Graphic Provider-netwerk is dan ook een kwaliteitslabel dat 3M aan de betrokken signmakers geeft. Dat kwaliteitslabel wordt bovendien jaarlijks geëvalueerd om de waarde en de kwaliteit op een hoog niveau te behouden. Nu en in de toekomst.

Een 3M Select Silver Graphic Provider wordt op regelmatige basis geïnformeerd over nieuwe producten, wetgevingen, … zodat hij de juiste productcombinatie kan bepalen die beantwoordt aan de meest veeleisende verwachtingen in de grafische markt. Op die manier kan de eindklant een goede afhandeling van zijn project verwachten!